Tribal Guide Vision Quest

Gepubliceerd op
9/10/2023

Moed is verder gaan dan je eigen schaduw. Een diep contact met de Natuur en je eigen zielsmissie aangaan. Om na vier dagen en vier nachten verbonden met jezelf een nieuwe levensfase in te stappen.  

Met je voeten op de magische Drentse grond en je blik op de prachtige Drentse luchten, zorgen wij ervoor dat je op je eigen krachtplek in de natuur loskomt van alles wat te maken heeft met je dagelijkse leven. Om daarna nieuwe inzichten te ontvangen. Je gaat een reis van je leven aan met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk, op een plek waar het nog stil mag zijn. Thuis in de Nederlandse Natuur vinden we onherroepelijk onze eigen natuur. Hier gaan we ons weer  herinneren wie we in werkelijkheid zijn. Als we onze wijsheid kunnen herontdekken en voeden in Nederland, dan komen we thuis bij onszelf.

Als de Vision Quest roept, voel je die roep en dat is jouw eerste stap op jouw pad naar helderheid, die we samen met je aangaan.

Voor ons, Rutger en José,  is er een diep verlangen om steeds opnieuw samen te vallen met de natuur en met onszelf. We gingen je voor in 2019, toen we beide ‘de berg op’ gingen in Spanje. Een Vision Quest die ons ten diepste raakte en ons het visioen bood om ons leven op een andere manier aan te pakken, een nieuwe weg in te slaan. Ik, José vertrok opnieuw op Quest in de Schotse Highlands in 2022, een levensreis die mijn eerdere visioen versterkte en me voedt om mijn levensdoel te bereiken.

Rutger: “Binnen mijn community ‘De Ontembare Man’ geef ik stevige veiligheid en warme bedding aan mannengroepen. Ik faciliteer velden van veiligheid, heling en kracht, verbinding en zelfrealisatie. In eigen cirkels en in die van broeders, draag ik bij aan het mannenbewustzijn. Als Vuurman ben ik hoeder van Vuren en onder andere zweethutceremonies.” Deze keer roept de Vision Quest zijn meesterschap op, niet als deelnemer, maar als leider. 

José: “Tribal Guide is de boomkroon waaronder ik met je meeloop op een stukje van je levenspad. Met de Natuur als leidraad, bied ik training, coaching, rituelen en behandelingen aan voor richting en initiatie in jouw levensfasen.” Na twee Vision Quests en persoonlijke begeleiding hierin aan anderen, is het haar tijd voor het heropenen van het oeroude Quest-veld in het Drentse land.


TRIBALGUIDE VISION QUEST

Van 9 t/m 17 september 2023
Locatie: Nederland - Drenthe
Je financiële bijdrage: € 1.555,00, excl. reis en voorbereidende kosten
Het inschrijfgeld bedraagt € 500,00. Dit is onderdeel van de hoofdsom en nodig voor de voorbereidingen.


De informatiemiddagen zijn op 23 april en 21 mei
Tijd: van 13.00 tot 17.30 uur
Locatie: Zweeloo, Drenthe

Tijdens deze middagen voelen, praten, luisteren en ervaren we rondom het Vuur. Er is alle tijd voor verdieping over de Vision Quest en ontmoeting met je begeleiders, mede-questers en de Natuur. Na aanmelding ontvang je alle verdere informatie omtrent de reis die je gaat maken.

Voor vragen, want we kunnen voorstellen dat je er een heleboel hebt:
Mail jose@tribalguide.nl / rutgerpaets@gmail.com of app  José 0657576347 / Rutger 0628129336


We nodigen je uit om door de poort te komen en deze bijzondere overgang in je eigen leven aan te gaan, de regie te pakken over jouw levensweg. Voel je welkom bij ons, word welkom in je nieuwe leven.

Lees meer Artikelen

October 17, 2022
Infoavond Een Magisch Jaar op 28 oktober
Infoavond op 21 oktober over Een Magisch Jaar. Persoonlijke & spirituele ontwikkeling vol Natuur & Magie. Voel je welkom!
December 20, 2021
Hashtag Voeljewelkom
Waar alles dicht gaat, blijft de liefde open. In het allerdonkerste kiezen voor licht. Zelfzorg en uitreiken naar de ander. Lees maar.
November 30, 2023
Samen onder de Maan
Wil je meer ervaren van het ritme van de Maan? Bij Tribal Guide komen we Samen onder de Donkere en Volle Manen. #Voeljewelkom

Tribal Guide

Training, coaching, rituelen en behandelingen voor richting in jouw levensfasen
Bekijk Belevingstraject