Magische Massages

Gepubliceerd op
9/12/2023

Magische Massages, ik blijf er enthousiast over tegen jullie. Heerlijk om rond de behandeltafel te draaien en precies dat te doen waaraan jouw lijf en geest op dat moment behoefte hebben. Dus alle massagenieuws hier op een rijtje.

De Tribal Guide Massage-Bon is uit. Vers van de pers, zijn de eerst cadeaubonnen al weg om iemand gelukkig te maken. Voor een verjaardag, als relatiegeschenk, alvast voor de feestdagen……. Ze zijn er voor iedereen die jij ontspanning en heling wenst. Schrijf of bel me gerust als je denkt: die wil ik ook.


Natuurlijk kun je ook nog steeds bij Tribal Guide terecht voor de Massage Strippenkaart. Verzekerd van een speciaal voor jou opgebouwd behandelprogramma, of gewoonweg 10 keer uit je hoofd en in je lijf.

In mijn enthousiasme heb ik de massagekalender al open staan tot en met februari. Kijk er regelmatig in, want af en toe zullen er massagemomenten bij komen. Deze week is er nog een aantal tijdstippen waarop ik de handen laat wapperen en weet je wat: je kunt jezelf een plekje gunnen door te klikken op de link en jouw moment uit te zoeken Zo gemakkelijk kan het zijn. Klik hier.

Wat een tof vooruitzicht voor de komende tijd! Ik wordt er zelf alvast blij van. Tot snel.

In de Massage-Bon investeer je € 90,00
Dat is ook de prijs van een massage
Ga je voor de Massage Strippenkaart: € 750,00

Lees meer Artikelen

June 23, 2021
Afscheid nemen bestaat wel
Sterven. Het is, net als geboren worden, door de poort gaan naar een andere wereld. Over het nut van stervensrituelen en Vrouwe Dood.
March 30, 2023
Tribal Guide Vision Quest
Als de Natuur je roept om een levensveranderende reis te maken voor nieuwe richting op jouw pad, mag het tijd zijn voor jouw Vision Quest.
October 17, 2021
Binnen toch een beetje buiten
Je ziet het goed. Bos en mijn massagetafel zijn een goed stel. Toch maakte ik de foto binnen. Soms vereist mijn werk een knusse binnenplek.

Tribal Guide

Training, coaching, rituelen en behandelingen voor richting in jouw levensfasen
Bekijk Belevingstraject