Infoavond Een Magisch Jaar op 28 oktober

Gepubliceerd op
21/10/2022

Kom je naar de infoavond over Een Magisch Jaar?


Ik ben zo blij om je te kunnen uitnodigen voor Een Magisch Jaar, het nieuwste avontuur van Tribal Guide. Een training in persoonlijke &spirituele ontwikkeling vol Natuur & Magie.

Een nieuw pad om samen te lopen, vanaf zondag 6 november, het komende Maanjaar rond. Een weg van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, met de Natuur als wijzer. Tijdens Een Magisch Jaar werk je aan praktische skills, wordt je diep persoonlijk uitgedaagd en ga je door de poort van natuurlijke spiritualiteit.

Meer over de opleiding lees je in de nieuwste blog.


Infoavond op vrijdag 28 oktober
Heb je je aangemeld en wil je vast kennis maken rond het Vuur? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Kom dan naar de Infoavond van dit traject op vrijdagavond 28 oktober om 19.00 uur in Zweeloo.

Graag vooraf aanmelden via jose@tribalguide.nl of 0657576347. Komt deze datum je niet uit? Laat het even weten, zodat we samen een ander informatiemoment kunnen vinden.

Voel je welkom!

Lees meer Artikelen

March 30, 2023
Tribal Guide Vision Quest
Als de Natuur je roept om een levensveranderende reis te maken voor nieuwe richting op jouw pad, mag het tijd zijn voor jouw Vision Quest.
October 9, 2023
Een Magisch Jaar 2023/2024 - Jaaropleiding vol Natuur & Magie -
Een Maanjaar vol persoonlijke en spirituele ontwikkeling start op 18 november. Kom jouw natuur verbinden met dé Natuur in alle aspecten.
June 23, 2021
Tjonge, je zal toch jong zijn
Je bent jong en hebt de toekomst. Maar daar is de wereld die je volledig niet begrijpt. Laat staan je bijhoudt. Kampvuurgesprekken.

Tribal Guide

Training, coaching, rituelen en behandelingen voor richting in jouw levensfasen
Bekijk Belevingstraject