Eerste Tribal News ziet het licht

Gepubliceerd op
12/1/2022

Welkom bij de allereerste Tribal News

Een beetje spannend vind ik het, dat jij als lezer zojuist de allereerste Tribal News van Tribal Guide hebt geopend. Zoveel nieuwsbrieven van anderen heb ik jarenlang voorzien van teksten, eindelijk is het tijd om mijn eigen nieuwtjes, events, aanbiedingen en verhalen uit te delen.

Ik heet je welkom in mijn wereld, waarin ik me graag verbind met de jouwe. Als tribal guide loop ik met je mee op een stukje van je levenspad, over kruispunten, naar een nieuwe levensfase. Je ervaart andere doorkijkjes en uitzichten met perspectief.

Natuurlijk kan ik je mijn website laten zien. Of je uitnodigen voor de gratis Try Tribal Guide bijeenkomsten, een goed gesprek of het volgen van mijn socials. Nu komen daarbij de updates van wat mij bezighoudt en voor jou boeiend kan zijn. Rond iedere Nieuwe Maan vers in je mailbox.

De Nieuwe Maan is het moment dat de hemel 's nachts nog donker is, waarna de eerste sikkel weer tevoorschijn komt. De tijd van, zeg maar, een schone lei die beschreven mag worden met nieuwe ideeën, plannen, wensen en informatie.

Dit is dus mijn nieuwe, frisse begin. Loop je mee?

Op zaterdag 6 november vind je de Tribal Guide tipitent in Emmen tijdens de Openbedrijvendag. Kom luisteren naar de verhalen van Tribal Guide rondom de warme kachel. Eet een soepje van het vuur, of haal verse popcorn voor de kleintjes. Zie je tijdens dit gratis evenement tussen 13.00 en 16.00 uur bij Growing Emmen aan Parallelweg 36.

Toe aan een goed verhaal? Klik op deze button en lees mijn blogs

Reizen en dromen..... over wat nog mag komen. Samen met Weave the Wind (Rosa Mikaela) organiseer ik:

Dream Journey Experience
inzicht in jezelf


Een magische beleving in het teken van trancereizen en dromen, van zonsondergang tot zonsopkomst, In de besloten, veilige setting van Tribal Guide in Zweeloo even helemaal voor jezelf en toch in verbondenheid. Met overnachting in de tipitent, geborgen bij de warme kachel.

Zak in de rust, laat je leiden door meditatie en drums, ervaar de magie van harmonie en ceremonie. Na de eerste reiservaring via twee sjamanendrums, volgen de intenties voor jouw pad door je droomwereld. In de vroege ochtenduren ga je een tweede trancereis in, waarna je de zonsopgang beleeft tijdens een stiltewandeling. Welke inzichten mogen het ochtendgloren zien? We sluiten af met een heerlijk ontbijt en uitwisseling.

De Dream Journey Experience begint op vrijdag 3 december om 17.00 uur en eindigt op zaterdag 4 december rond 11.00 uur. Je investeert € 144,00 in deze unieke ervaring. Dit is inclusief begeleiding, materialen, eten, drinken en overnachting. We ontvangen maximaal zes mensen.

Voel je je geroepen? Meld je dan aan via jose@tribalguide.nl. Hier kun je ook terecht met je vragen. Ma aanmelding ontvang je alle verdere informatie.

Oude wijsheid in moderne tijden, wij delen om te helen. Begrijp de voetstappen van onze voorouders om jouw authentieke pad te bewandelen.

Ontspannen de feestdagen in

Zachte kleden, warme oliën, muziek om bij weg te zakken en vooral: ervaren vaardige handen. Een massage bij Tribal Guide is een weldadige beleving van anderhalf uur, compleet gericht op jouw welbevinden. Je komt bij mij voor ontspanning, heling of het aanpakken van een specifieke klacht. Buiten wordt het kouder, op de tafel is het behaaglijk.

Naast eenmalige massages en healing, biedt ik nu ook een strippenkaart aan. Geldig voor een jaar, met tien keer een behandeling precies op maat en naar jouw wens. Ook een prachtig geschenk aan een bijzondere persoon of relatie voor de komende feestdagen.

SPECIALE NOVEMBER AANBIEDING:

Bestel je de strippenkaart voor 1 december? Dan ontvang een korting van € 50,00 en betaal je € 600,00.


Losse behandelingen kosten € 85,00. Bel, app of mail voor de mogelijkheden.

Maanvieringen, jaarfeesten, Try Tribal Guide en meer events vind je op Facebook

Lees meer Artikelen

November 30, 2023
Leven volgens het Jaarwiel, vier de Jaarfeesten mee
De Tribal Guide tribe viert de Jaarfeesten volgens het Jaarwiel. Nieuwsgierig? Lees meer en voel je welkom.
December 12, 2021
De A van Aandacht
Een compliment over aandachtig leven. De natuur reikt naar je uit, als je er maar, juist, aandacht aan geeft. En zo ook de mens.
January 12, 2022
Weg van de windroos
Waar is het oosten? Twijfelend kijkt hij in het rond, weg van de opkomende zon. Over windvanen, innerlijk kompas en richting in je leven.

Tribal Guide

Training, coaching, rituelen en behandelingen voor richting in jouw levensfasen
Bekijk Belevingstraject