Een Magisch Jaar 2023/2024 - Jaaropleiding vol Natuur & Magie -

Gepubliceerd op
5/11/2023

JAAROPLEIDING IN PERSOONLIJKE & SPIRITUELE ONTWIKKELING

Het begin van het nieuwe Maanjaar, de herfst in volle pracht. Terwijl dieren zich opmaken voor koudere tijden, schitterende kleuren ons uitzicht omlijsten en we ons omhullen met warme kleren in de frisse lucht, is het tijd om bij jezelf te komen. Te kijken naar wat je mag laten gaan, om ruimte te maken voor nieuwe levensstappen. Bij jezelf naar binnen te keren, om je hierin tijdens de wintertijd te verdiepen. Dan in het voorjaar weer naar buiten te komen met vernieuwde energie, kennis en enthousiasme, en in de zomer je nieuwe verworvenheden ten volle te vieren.


Een goed begin voor een nieuwe opleiding? Jazeker!

Want de Natuur geeft alles aan op het juiste moment. En daarom gaan we samen jouw natuur verbinden met dé Natuur. Vier seizoenen, dertien Maanfasen lang, ontwikkel je praktische skills, mentale vaardigheden, spirituele kennis en magisch leven. Je wordt diepgaand persoonlijk uitgedaagd, creëert prachtige materialen en gaat door de poort van aardse spiritualiteit. Voel je welkom om jouw Magische Jaar te starten op zaterdag 18 november 2023.

Een jaar lang ervaar je de kracht, het vertrouwen en de gezelligheid van een nieuwe tribe, waarbij er ruim gelegenheid is voor het werken aan je persoonlijke aandachtspunten. Voel de warmte van fijn samenkomen in de tipitent rondom de warme kachel, of buiten bij het vuur. Het avontuur aangaan van er samen op uittrekken en soms ook alleen, bij elke weersomstandigheid. De energie voelen van de Natuur overdag, maar ook bij nacht.

Wat kun je verwachten?

Samen:
* Maandelijks een dag samenkomen in Drenthe, in en rond de Tribal Guide tipitent. Met als speelveld heide, bossen, vennen, beekjes……
* Optrekken en samen groeien met een kleine en veilige groep
* Toegang tot de gezamenlijke Facebookgroep, voor alles wat je wilt delen met en vragen aan elkaar.

Individueel:
*Maandelijks een persoonlijk telefonisch contactmoment over waar je staat, hoe het gaat, wat je wenst
* De mogelijkheid tot een magische massagebehandeling, helemaal afgestemd op jou
* In de zomer je eigen wilderness walk met je tribal guide.

En waar gaat het dan over?

– Leven volgens het ritme van de Maan
– Het volgen van het Jaarwiel en de vieringen door het jaar heen
– Journaling
– Je verbinden met bomen, planten en kruiden, en werken met hun krachten
– Stenen, kristallen en meer
– Bewust lopen en zijn in de Natuur
– Orakelen
– Windrichtingen als handvatten
- Journeying met drum en meer
– Skills en craften met natuurlijke materialen
– Leren wat de elementen je vertellen
– Tribes en tribevorming, sociaal en op je werkplek
– Rituelen en ceremonies geven, je kunt het
– Lessen uit de dierenwereld en totems
– Je eigen pad vinden en volgen
– Energie: die van jou, die van je omgeving en hoe je daarmee werkt
– Vuur maken als een pro en jouw persoonlijke vuur ervaren
– Zielsverbinding met jezelf
- Jouw jaarproject, dat je afrondt in de dertiende Maanfase
– En veel meer om in te groeien en van te leren……..

Een jaar lang elke maand een thema dat past bij de Maan en het seizoen waarin we op dat moment zijn. Met daarnaast onderwerpen waarmee we ons elke bijeenkomst gedurende twee dagdelen verder verdiepen. De ene keer overdag, een andere keer tijdens middag en avond. En ga je mee op een magische over night, om de ultieme nacht buiten te ervaren?  

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

In principe ben je steeds om 9.00 uur welkom in Zweeloo rond de kachel of het vuur. Na een goede landing, start het programma. Om 17.00 uur ronden we af. Vragen de lessen om aanpassing van de dagdelen, dan bespreken we dit ruim van te voren. Voor koffie, thee, water, tussendoortjes en lunch wordt gezorgd.

Het programma bestaat altijd uit een of meerdere theoriegedeelten, actief bezig zijn, tijd voor creativiteit, meditatief moment, een wandeling of andere veldactiviteit, lunch, koffie- en theepauze, reflectie, afronding met bespreking van het huiswerk en een tipje van de sluier over de volgende les.

Bewust laten we dieper ingaan op het exacte jaarprogramma los. Heb vertrouwen. Het mysterie van Een Magisch Jaar volgend, mag je geloven dat alles is voorbereid en aan de orde komt in het moment. Waardoor je aan het einde van jouw Magische Jaar alle mogelijke kennis en belevenissen hebt opgedaan, om je levenspad voortaan in verbinding met de Natuur te belopen. Altijd zullen de lesonderdelen resoneren met het seizoen, de Maan, de plek op het Jaarwiel en de ontwikkelingen van het moment.

Data:

2023
18 november
16 december

2024
20 januari
24 februari
23 maart
20 april
25 en 26 mei
29  juni
persoonlijke wilderness walk in juli/augustus
24 augustus
14 september
12 oktober

Jouw Investering

In dit complete Magische Jaar, dus inclusief samenkomsten, individuele coaching, massage, persoonlijke wilderness walk, materialen, eten en drinken, investeer je € 3.111,00. Is betaling in een keer niet mogelijk? Dan kijken we samen naar de optie om in drie, of eventueel vier keer te betalen. Wel verbind je je vooraf aan het gehele jaar. Voor de betaling ontvang je een factuur. Bij kortdurende ziekte of andere calamiteit loopt het lesgeld door en kijken we uit naar een inhaaldatum. Zo heb je altijd de kans je jaar volledig te benutten. Gebeurt er iets waardoor jij of ik langer uit de running moet? Dan overleggen we persoonlijk over een oplossing.

Start opzaterdag 18 november a.s.

Zeg je JA! ik ga een nieuw avontuur aan! Een nieuw, uitdagend pad, waarop ik mijn buidel vul met praktische, spirituele, natuurlijke en rituele kennis en ervaringen. Meld je aan via mail of telefoon. Heb je vragen? Laat ook dat weten via jose@tribalguide.nl of 0657576347.

Infobijeenkomst op zondag 29 oktober

Je bent met je vragen over Een Magisch Jaar ook welkom in de Tribal Guide Tipitent in Zweeloo op zondag 29 oktober om 15.00 uur. Er is dan een bijeenkomst speciaal over de opleiding. Graag vooraf aanmelden.

Ik kijk er naar uit om je mee te nemen in alweer het derde fantastische ontwikkeljaar vol Aardse Magie! In verbinding met alles om ons heen en tegelijk met de voeten stevig op de Aarde.

Lees meer Artikelen

October 9, 2023
Een Magisch Jaar 2023/2024 - Jaaropleiding vol Natuur & Magie -
Een Maanjaar vol persoonlijke en spirituele ontwikkeling start op 18 november. Kom jouw natuur verbinden met dé Natuur in alle aspecten.
November 5, 2021
Eerste Tribal News ziet het licht
Mijn allereerste nieuwsbrief is uit. Jarenlang schreef ik voor anderen, nu deel ik mijn eigen nieuwtjes, events, aanbiedingen en verhalen.
February 20, 2023
Zo binnen, zo buiten
Omdat het niet altijd duidelijk blijkt wat ik nou eigenlijk doe. Zo binnen, zo buiten, het is allemaal Tribal Guide en dat ben ik.

Tribal Guide

Training, coaching, rituelen en behandelingen voor richting in jouw levensfasen
Bekijk Belevingstraject