Binnen toch een beetje buiten

Gepubliceerd op
12/1/2022

Ja, je ziet het goed. Bos en mijn massagetafel zijn een goed stel. En toch maakte ik deze foto binnen. Want soms vereist mijn werk een knusse binnenplek. Zal ik dat maar even uitleggen?

Heb je mijn websitebezocht (ja toch?), dan heb je het al gelezen. Een deel van de beschrijving van mijn werk als tribal guide is ‘Ik loop met je mee op een stukje van je levenspad, over kruispunten, naar een nieuwelevensfase. Samen ontdekken we jouw volgende stappen, waardoor jij weer voelt en ziet waar je heen wilt. Om thuis te komen bij jezelf, neem ik je het liefst mee naar buiten. Want je eigen natuur vind je in de Natuur. Maar soms vraagt wat we doen om binnenblijven.’

Hoe heerlijk het ook is om mijn tafel op te zetten ergens midden in de natuur, helemaal haalbaar is dat doorgaans niet. Op locatie werken valt onder demogelijkheden, maar ja, het is oktober en binnen is het wel een stuk comfortabeler. Mijn collega-coach kwam met een oplossing: “We halen het bos naar binnen.” En zo lig je bij Tribal Guide op de behandeltafel toch enigszins in buitensferen. Fijn muziekje erbij, zachte kleden, warme olie en af en toe een hotstone, jarenlange ervaring…..tot rust komen en helen gegarandeerd.

“Je hebt altijd warme handen, zo fijn.” Een van mijn vaste bezoekers voor massage en healing rijdt er voor om. Ooit had ik vaker koude handen. Daarin kwam verandering met de geboorte van mijn eerste kind. Alsof mijn lichaam besloot dat zo’n kostbaar nieuw leven warme zorg nodig had. Wat mijn persoonlijke thermometer daarnaast zeker hielp balanceren, was beweging. Lopen door velden en bossen doet goed in allerlei opzichten.

Ik heb het nooit van de daken geroepen, dus tijd om er wat bekendheid aan te geven. Naast voor alle buitenbussiness, kun je bij mij ook terecht voor een goede massage of energiebehandeling. Na jaren opleiding in verschillende disciplines, ontwikkelde ik mijn eigen methode voor allerhande behandelingen. 20 jaar geleden, met de inkt op mijn allereerste diploma nog nat, toen de eerste cliënt vroeg of ik al toe was aan klandizie, was mijn antwoord: “Helemaal goed, maar ik leg je op de keukentafel, want ik heb nog helemaal niets.” Wat daarna ging stromen, leidde tot een mooie praktijk, die in de loop van de tijd soms op de achtergrond raakte en in een andere tijd weer vooraan stond.

Nu ik mijn vaardigheden heb samengevoegd in Tribal Guide, sta ik te popelen om ook dit werk weer met jullie te delen. Van ontspanningsmassage, tot het aanpakken van fysieke en mentale situaties, van alles is mogelijk. Ik was al trots op mijn nieuwe bedrijf, maar sinds deze week nog ietsje meer. Want kijk toch wat een leuk iets van de persen rolde.


Tribal Guide biedt, naast eenmalige behandelingen, ook een heuse strippenkaart. Tadaaaaaaa!!


Voor als je zeker wilt zijn van een regelmatig plekje op mijn massagetafel. Of als je kiest voor werken aan de langdurende oplossing van een ongemak of probleem. Want ook dat is mogelijk.

Zelf vind ik ze zo leuk. Naast de speciale aanbieding die ze zijn, passen ze ook nog eens in je telefoonhoesje, portemonnee of visitekaartjesbox. 10 behandelmomenten, geldig voor een jaar. Bel, app of mail me gerust als je staat te juichen. Of eerst meer informatie wilt. Of sessies op de tafel wilt combineren met een wandeling met de tribal guide. Welkom binnen, en toch een beetje buiten.

Lees meer Artikelen

October 17, 2022
Infoavond Een Magisch Jaar op 28 oktober
Infoavond op 21 oktober over Een Magisch Jaar. Persoonlijke & spirituele ontwikkeling vol Natuur & Magie. Voel je welkom!
October 17, 2022
Een Magisch Jaar
Een Magisch Jaar --- training in persoonlijke & spirituele ontwikkeling vol Natuur & Magie --- We starten op 6 november.
July 2, 2021
Maandagse filosofie
Soms is het goed om zelf dat te doen, waarvan je overtuigd bent dat het goed is voor anderen. Practise what you preach en naar buiten dus.

Tribal Guide

Training, coaching, rituelen en behandelingen voor richting in jouw levensfasen
Bekijk Belevingstraject